FC Midtjylland overraskede mange med deres 2-1 hjemmesejr mod selveste Manchester United og selvom der ikke er så meget stjernestøv over det engelske hold i øjeblikket, er det alligevel en stor præstation. Det store spørgsmål er hvem der går videre i aften?

Manchester United har kniven for struben, ikke mindst Van Gaal, så det er vores forventning at de vinder kampen. Starter kommer til at betyde rigtig meget for udfaldet af kampen. Vi tror at de første 20 min vil bestemme, hvem der går videre. Men skal vi give et bud, bliver det desværre på Man Utd, selvom patriotismen siger noget andet.

Den gode start er vigtigt

Der er ingen tvivl om at starten bliver rigtig vigtig for det danske mesterhold. United vil helt sikkert forsøge at skrue tempoet i vejret og få en hurtig scoring. Klarer Midtjylland de første 20 minutter, har de gode muligheder for at holde spændingen længe.

Om det er nok, kan man aldrig vide og det kommer helt sikkert til at kræve en del held – samt gode individuelle præstationer fra Mikkel Andersen og Pione Sisto i de to ender. Andersen skal hive store redninger frem og Sisto skal kreere det éne mål, der kan være nok for at avancere i Europa League.

Manchester United er uden Wayne Rooney, mens rutinerede Jakob Poulsen er tilbage for ulvene, efter at have overstået karantæne. Det er et klart boost for FCM og med en “rigtig” kamp i benene sidste torsdag, bør de være i højere gear nu. De seneste nyheder går ligeledes på at Man United får flere spillere tilbage fra skade, men de kan umuligt være i topform, efter at have været ude længe.

Du kan læse flere fodbold nyheder her.

Vores bud: 3-1

Men uanset om FC Midtjylland spiller i deres 4. eller 5. gear, er det desværre ikke nok, hvis United gør det samme. De er og bør være 1-2 niveauer bedre, når de rammer topformen. De Røde Djævle har ikke meget at spille for denne sæson – kun Europa League og FA Cup’en – så de kommer til at give alt.

Vi tror desværre ikke at FCM kan stå distancen og vores bud er derfor et nederlag på 3-1. De skal nok få scoret det vigtige udebanemål, men vi er mere betænkelige ved om forsvaret holder. De så meget nemt ud for United, når der skulle skabes chancer. Skarpheden var der bare ikke.

Hvis du gerne vil spille på denne eller de øvrige Europa League kampe torsdag aften, kan du få flere bud og tips i vores betting sektion. Her har vi samlet mange af de seneste artikler og tips på området.