Fodboldrejse til ManchesterManchester er ikke længere rødt. Det står klart, efter rige arabere købte Manchester City og investerede så massivt i de lyseblå naboer til Manchester United, at det kastede to mesterskaber af sig. United har ikke helt været sig selv, siden Sir Alex Ferguson takkede af.

Nu prøver storklubben med José Mourinho på trænerposten, og der er noget at se frem til, når djævlene skal møde bysbørnene fra City. For de har ansat Mourinhos onde ånd fra Barcelona, Pep Guardiola.

Er du City eller United fan?

Uanset, om du nu er United- eller City-fan, kan der næsten ikke blive en mere spændende sæson at tage en tur på enten Etihad eller Old Trafford for at se heltene forsøge at kæmpe sig tilbage i den engelske mesterskabskampen oven på en sæson, hvor sensationen Leicester vandt foran London-rivalerne Arsenal og Tottenham.

Begge Manchester-klubber investerer massivt i nye spillere, der skal friske et par aldrende spillertrupper op, så der igen kan blive guldfest i enten den blå eller røde del af Manchester.

Mourinho vs. Guardiola opgøret fortsætter

Fodboldfans vil huske de halv-drabelige opgør, da Pep Guardiola var Barcelona-træner og Mourinho tilsvarende for Real Madrid. Alle kneb gjaldt, når de to mødtes i de mange El Clasico-opgør.

Prik i øjet, skub og intense møder var kendetegnende for rivaliseringen mellem de to. Fejden fortsætter altså nu, hvor solrige Spanien for begges vedkommende er skiftet ud med Manchester og Premier League.

Find billetterne online

Hvis du gerne vil over og tage del i fejden mellem de to store personligheder og de store fodboldklubber, kan du finde billetterne online. Det er det nemmeste, og det er det billigste. Begge klubber har danske fan-grupperinger, som arrangerer rejser til de to stadions. Hvis ikke det er noget for dig, er alternativet at lede efter billetterne til stadion helt på egen hånd, så du både planlægger flyveturen, hotelovernatning og turen på stadion.

Du kan sammenligne billetpriser hos troværdige forhandlere hos Billetkompagniet. De har både oversigter, alt efter om du vil se kampe med Man City eller Man United.

Du kan være heldig, at du kan gøre det billigere, men du kan også være uheldig at ryge i kløerne på billethajer, for mange snydere står i kø for at lokke penge ud af fodboldfans, som gerne vil ind og se deres helte.

En anden mulighed er, at du går på nettet og søger efter fodboldrejser. Mange firmaer specialiserer sig i at designe fodboldrejser til netop dit yndlingsstadion. De tager sig af alt – det eneste, du skal gøre, er at betale prisen og gøre klar til en fodboldoplevelse af de helt store.